Η μυοσκελετική υγεία μέσα από τα μάτια της πρόληψης: όσα δεν σου έμαθε ποτέ κανείς!

Το μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιέχει συγκεντρωμένες όλες τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας και πληροφορεί τον αναγνώστη με απλές και πρακτικές συμβουλές πώς να προλαμβάνει τη μυοσκελετική του υγεία, χωρίς περιορισμούς και προϋποθέσεις!

θεματολογια

Ποιες πτυχές της καθημερινότητάς μας μελετά:

Εργονομία στο σπίτι

Αφορά σε συχνά λάθη που κάνουμε κατά τη διάρκεια των εργασιών του σπιτιού ή των αγορών μας ή σε σχέση με τον ύπνο, το κάθισμα και την ξεκούραση και εξηγεί τους τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να επιλύσουμε ή να προλάβουμε τα μυοσκελετικά προβλήματα.

Εργονομία στην ένδυση και την υπόδυση

Σχετίζεται με τον κατάλληλο ρουχισμό και τα παπούτσια που μας βοηθάνε να προλαμβάνουμε τα μυοσκελετικά προβλήματα.


Εργονομία στην ερωτική ζωή

Αναφέρεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν άτομα - είτε υγιή είτε πάσχοντα - για έναν τομέα ταμπού, που δύσκολα προσεγγίζουν οι θεραπευτές.

Εργονομία στον θηλασμό

Αναφέρεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η θηλάζουσα καθημερινά και στους τρόπους πρόληψης της μυοσκελετικής της υγείας.

Εργονομία στη σχολική ζωή

Περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά της σχολικής τσάντας, τον σωστό τρόπο καθίσματος, διαβάσματος και χρήσης υπολογιστή ή κινητού.

Εργονομία στην εργασία

Σχολιάζει ενδελεχώς τον σωστό τρόπο εργασίας είτε μπροστά στον υπολογιστή είτε κατά την ορθοστασία και την άρση βάρους, δίνοντας έμφαση στη διόρθωση λανθασμένων προτύπων στάσης και κίνησης που μπορεί να εμφανίζει κάποιος στη δουλειά του.

Εργονομία στα μέσα μετακίνησης

Παρουσιάζει τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος κατά τη χρήση του αυτοκινήτου, της μηχανής ή του ποδηλάτου ως καθημερινά μέσα μεταφοράς.

Εργονομία στα ταξίδια

Συγκεντρώνει τις πληροφορίες από διαφορετικά κεφάλαια σχετικά με τα σημεία προσοχής κατά την προετοιμασία και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Εργονομία στην άσκηση

Παραθέτει τις συχνότερες αθλητικές δραστηριότητες, τα συχνά λάθη των ασκούμενων και τους τρόπους σωστής εκτέλεσης των ασκήσεων.

Εργονομία στη σκέψη

Παρουσιάζει ένα διαφορετικό σκεπτικό, προκειμένου να ενεργοποιήσει τους αναγνώστες και να τους εκπαιδεύσει σε μια πιο υγιή αλλαγή συμπεριφορών, χωρίς να φαντάζει βασανιστήριο ή άθλος.

Κεφάλαιο Bonus

Σε αυτό το κεφάλαιο περιγράφονται τα συνήθη προβλήματα που προκύπτουν κατά τη μετακίνηση ενός ατόμου, συνήθως συγγενικού μας προσώπου, παρουσιάζοντας τα βήματα για την κατάλληλη μετακίνησή τους στο κρεβάτι και στους χώρου του σπιτιού.

Γιατί σου είναι απαραίτητο αυτό το βιβλίο:

Ένα βιβλίο που περιέχει τόση γνώση μαζεμένη και ιδανικά οργανωμένη, ώστε να οργανώσει την καθημερινότητά σου και να σου δείξει τον τρόπο για να απολαύσεις μια ζωή χωρίς μυοσκελετικά προβλήματα! Διάβασε μερικά από τα πλεονεκτήματά του!

Αντίληψη λάθους με ευκολία

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου μαθαίνεις ποια είναι τα λάθη που κάνεις στην καθημερινότητά σου, λάθη που ούτε φανταζόσουν ότι μπορεί να δημιουργούν τις ενοχλήσεις που νιώθεις στον αυχένα, τη μέση και τους ώμους σου! Για παράδειγμα, θα φανταζόσουν ποτέ ότι ένα στενό τζιν θα μπορούσε να δημιουργήσει πόνους στη μέση σου; 

Πρακτικές συμβουλές

Σε κάθε κεφάλαιο αναφέρει τη σωστή κίνηση και σου εξηγεί με άκρως πρακτικό τρόπο πώς να κάνεις στην κάθε κίνηση, με τέτοιο τρόπο ώστε να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου χωρίς περιορισμούς. Δεν υπάρχει δεν μπορώ να το κάνω...υπάρχει μόνο μπορώ να το κάνω με άλλο τρόπο και να το απολαμβάνω εξίσου!

Ποικιλία για να διαλέξεις!

Στην προσπάθειά μας να σου δώσουμε επιλογές, ώστε να βρεις την κίνηση ή τη θέση που σου ταιριάζει καλύτερα στην καθημερινότητά σου, παραθέτουμε πολλές διαφορετικές εναλλακτικές σε συγκεκριμένες διαδικασίες, ώστε να επιλέξεις εσύ ποια είναι η ιδανική για σένα! 

Ηλεκτρονική βοήθεια

Στο τέλος του βιβλίου παρατίθεται μια σειρά από ηλεκτρονικούς συνδέσμους που σε οδηγεί σε εκπαιδευτικά βίντεο. Σε αυτά τα βίντεο μπορείς να παρακολουθήσεις αναλυτικά τους τρόπους που περιγράφονται μέσα στο βιβλίο, ώστε να σου είναι πιο εύκολο να το κάνεις πράξη! Μάλιστα, για περισσότερη ευκολία, θα σου αποσταλεί ένα email μετά την αγορά του βιβλίου, όπου θα λάβεις τον σύνδεσμο με τα βίντεο και ηλεκτρονικά για να τον έχεις στην κατοχή σου για πάντα. Επιπλέον, η λίστα των βίντεο θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται ώστε να λαμβάνεις ακόμη περισσότερη πρακτική γνώση! 

Ιδανικός τρόπος δόμησης

Αυτό το βιβλίο είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείς να ανατρέχεις ανά πάσα στιγμή στο κεφάλαιο που χρειάζεσαι να δεις πληροφορίες, χωρίς να πρέπει να το διαβάσεις όλο από την αρχή. Αν για παράδειγμα θέλεις να πας ταξίδι, θα ανατρέξεις κατευθείαν στο αντίστοιχο κεφάλαιο και θα σε κατατοπίσει για όλα όσα θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου πριν φύγεις, κατά τη διάρκεια και αφού επιστρέψεις από το ταξίδι σου! Επιπλέον, στο τέλος κάθε κεφαλαίου, παρατίθεται μία σύνοψη, ώστε να ανατρέχεις σε βασικές συμβουλές που χρειάζεται να θυμάσαι!

Ευκολία ανάγνωσης

Το βιβλίο είναι γραμμένο σε καθημερινή απλή γλώσσα ώστε να γίνεται αντιληπτό από όλους, μικρούς και μεγάλους. Έχει μεγάλα γράμματα και είναι γραμμένο σε "ματ" χαρτί, ώστε να μπορούν να το διαβάσουν εύκολα άτομα με προβλήματα όρασης, με οποιοδήποτε είδος φωτισμού, χωρίς να γυαλίζει. 

Δες την προσφορά μας!

Best Value

25.00€

17.00€

  • Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα (5€)
  • Κάνε την αγορά σου πατώντας το κουμπί "ΑΓΟΡΑ"
  • Για αγορές άνω των 50€, κέρδισε 5€ έκπτωση, χρησιμοποιώντας το εκπτωτικό κουπόνι FREE5!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Δεκεμβρίου!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία σε σχέση με την πληρωμή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@physiotrikala.gr

Αν επιθυμείτε να κάνετε την αγορά σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@physiotrikala.gr

Τι λένε για το βιβλίο

Όταν ήρθε αυτό το βιβλίο στα χέρια μου, σκεφτόμουν, ότι αφού δεν έχω κάποιο πρόβλημα τι θα έχει να μου προσφέρει? Κι όμως, εκεί με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη! Το βιβλίο της κ. Χάνου προσφέρει πολλές πολύτιμες και πρακτικές συμβουλές, ώστε ακολουθώντας τες κανείς, να μην έχει ποτέ πραγματικά πρόβλημα με τον σκελετό του. Πολλές φορές έκανα κινήσεις χωρίς να το σκέφτομαι. Πλέον είμαι πολύ πιο συνειδητή με το σώμα μου και το πως του φέρομαι. Είναι ένα βιβλίο ευανάγνωστο, καθόλου κουραστικό, που το διάβασα σχεδόν απνευστί. Θέλω να επανέλθω σε αρκετά σημεία, γιατί τώρα καταλαβαίνω καλύτερα πως καταπονούσα το σώμα, χωρίς να το αντιλαμβάνομαι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Χάνου, για αυτή την πολύτιμη προσφορά της! 

Νέλλη Μπουκουβάλα  Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Μοναδικό βιβλίο στο είδος του, με βοήθησε με τις πολύτιμες συμβουλές του αρχικά να συνειδητοποιήσω πόσα λάθη κάνω στην καθημερινότητά μου, τόσο στην εργασία μου όσο και στο σπίτι μου και κατά δεύτερον πώς μπορώ με μικρές αλλαγές να προστατέψω το σώμα μου από τους μυοσκελετικούς πόνους. Ευχαριστώ πολύ!

Ελένη Σ. Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι κάνω τόσα λάθη μέσα στην ημέρα, με τις δουλειές του σπιτιού και τη χρήση του ποδηλάτου. Έχω πόνους σε καθημερινή βάση, τους οποίους δεν μπορούσα να εξηγήσω. Το βιβλίο σας με βοήθησε να καταλάβω πώς λειτουργεί το σώμα και ποιες κινήσεις χρειάζεται να κάνω για να ελαττώσω τους πόνους. Αν και είχα αμφιβολίες, δοκίμασα κάποιες από τις συμβουλές σας και ομολογώ ότι εξεπλάγην ευχάριστα. Δεν περίμενα ποτέ ότι μια μικρή αλλαγή θα μπορούσε να διορθώσει τόσο απλά τους πόνους μου! Χαίρομαι που το έχω στην κατοχή μου! 😊

Μαρία Ψ.  Οικιακά

Αγόρασε σήμερα το βιβλίο και επωφελήσου! Κέρδισε γνώση και χρήμα από την επένδυσή σου στη γνώση!

Περιηγήσου στις πρώτες σελίδες του βιβλίου


Αγόρασε σήμερα το βιβλίο και επωφελήσου από την προσφορά! Κέρδισε γνώση και χρήμα από την επένδυσή σου στη γνώση!

>