βιβλιο 

Η μυοσκελετική υγεία μέσα από τα μάτια της πρόληψης: όσα δεν σου έμαθε ποτέ κανείς!

Αυτός ο οδηγός αποτελεί ένα απόσταγμα πρακτικής γνώσης, οργανωμένης και κατηγοριοποιημένης με τρόπο απλό και κατανοητό σε όλους, που δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη της πρόληψης της μυοσκελετικής υγείας των παιδιών μας, των αγαπημένων μας προσώπων, των γονιών μας και το κυριότερο, του ίδιου μας του εαυτού! Tο αξίζουμε άλλωστε!

Η θεματολογία του βιβλίου περιλαμβάνει:

  • Βασικές πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί η σπονδυλική μας στήλη στην καθημερινότητα

  • Σημεία προσοχής στην εργασία, στο σπίτι, στην ερωτική ζωή, στα ταξίδια, στην άσκηση και πολλά ακόμη

  • Bonus κεφάλαιο σχετικά με τη βοήθεια κατά τη μετακίνηση ατόμων που έχουν ανάγκη

Bonus:
  • Σύνδεσμοι σε πρακτικά βίντεο, με εναλλακτικές προτάσεις για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας 
  • Δωρεάν πρόσβαση σε υποστηρικτική ομάδα στο Facebook
Τιμή: 25€

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σεμινάριο; Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο στη σελίδα μας, πατώντας το κουμπί: 

Τι ειπαν για το ΒΙΒΛΙΟ

Νέλλη Μπουκουβάλα 

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας


Όταν ήρθε αυτό το βιβλίο στα χέρια μου, σκεφτόμουν, ότι αφού δεν έχω κάποιο πρόβλημα τι θα έχει να μου προσφέρει? Κι όμως, εκεί με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη! Το βιβλίο της κ. Χάνου προσφέρει πολλές πολύτιμες και πρακτικές συμβουλές, ώστε ακολουθώντας τες κανείς, να μην έχει ποτέ πραγματικά πρόβλημα με τον σκελετό του. Πολλές φορές έκανα κινήσεις χωρίς να το σκέφτομαι. Πλέον είμαι πολύ πιο συνειδητή με το σώμα μου και το πως του φέρομαι. Είναι ένα βιβλίο ευανάγνωστο, καθόλου κουραστικό, που το διάβασα σχεδόν απνευστί. Θέλω να επανέλθω σε αρκετά σημεία, γιατί τώρα καταλαβαινω καλύτερα πως καταπονούσα το σώμα, χωρίς να το αντιλαμβάνομαι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Χάνου, για αυτή την πολύτιμη προσφορά της! 

Ελένη Σ.

ΧΧΧ
>