Μαγνητοσκοπηση 

Webinar: Τι κάνω λάθος; Προστατεύοντας τη μυοσκελετική μου υγεία

Η θεματολογία του webinar περιλαμβάνει:

  • τι είναι εργονομία και πώς εφαρμόζεται απλά στην καθημερινότητά μας

  • ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουμε στην καθημερινότητά μας (στο σπίτι, στην εργασία μας, στη μετακίνησή μας), και

  • Q&A (ερωτήσεις-απαντήσεις) από το κοινό και εύρεση πρακτικών εναλλακτικών στο θέμα που αντιμετωπίζουν

Διάρκεια: 1:42:59 
Bonus: Σημειώσεις της παρουσίασης, έκπτωση στην αγορά του βιβλίου 
Τιμή: 20€

Τι ειπαν για το webinar

Γιάννης Β. 

Κατάφερα χθες το βράδυ να ολοκληρώσω την παρακολούθηση του σεμιναρίου, το οποίο το βρήκα ειλικρινά ενδιαφέρον! Κάποια πράγματα τα ήξερα και τα ξαναθυμήθηκα κι άλλα τα έμαθα για πρώτη φορά. Συγκράτησα το γεγονός της μηχανικής του οργανισμού δηλαδή το πως εξισορροπεί τις ενέργειες ώστε να εμποδίσει τα τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τις καταπoνήσεις που κάνουμε στο σώμα μας χωρίς να το θέλουμε. Επίσης βρήκα ενδιαφέρον το κομμάτι για την ορθοστασία γιατί εγώ δουλεύω στην υποδοχή του ξενοδοχείου χωρίς κάποιο κάθισμα. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο καταστρατηγούνται όλοι οι κανόνες εργονομίας αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Οι ερωτήσεις των ακροατών και η απαντήσεις  σας έδωσαν φως και σε άλλα ζητήματα.

Ελένη Σ.

Πολύ κατατοπιστικό σεμινάριο. Με βοήθησε να καταλάβω πώς λειτουργεί το σώμα μας και πώς δημιουργούνται προβλήματα όχι από το πουθενά, όπως πίστευα μέχρι τώρα, αλλά με απλή λογική. Βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμη την αλληλεπίδραση με τους συμμετέχοντες, δίνοντας εύστοχες και απόλυτα πρακτικές λύσεις στους προβληματισμούς τους. Μου άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι μιλάτε απλά και εξηγείτε ακόμη πιο απλά τον τρόπο που λειτουργεί το σώμα μας. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! 
>