Πρακτικό Σεμινάριο  για άτομα που υποφέρουν από οσφυαλγία: 


"Εκπαιδεύοντας τη μέση"


"Πώς να απελευθερωθείς από τον πόνο στη μέση, ανεξάρτητα από το πόσες αποτυχημένες προσπάθειες έχεις κάνει στο παρελθόν και από το πόσο ακράδαντα πιστεύεις ότι το δικό σου πρόβλημα δεν λύνεται!"


Mάθε πώς να διαφοροποιηθείς από το 95% των ανθρώπων που υποφέρουν από πόνο στη μέση σήμερα και πώς να δίνεις τη λύση μόνος σου γρήγορα και αποτελεσματικά, από την άνεση του σπιτιού σου, χωρίς περιττά έξοδα και χωρίς να στερείσαι όλα όσα απολαμβάνεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου.


Με πάθος για την Ίαση! 

Τι είναι;

Πρόκειται για ένα πρακτικό σεμινάριο το οποίο βοηθάει ανθρώπους που θέλουν να απελευθερωθούν από τον πόνο στη μέση με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά εργαλεία και επιστημονικές μεθοδολογίες, ώστε να δημιουργήσουν με επιτυχία το ιδανικό αποτέλεσμα και να απολαύσουν τη ζωή που τους αξίζει μακριά από τον φόβο των υποτροπών.


Για ποιους είναι;

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται:

  • Σε άτομα που υποφέρουν από πόνο στη μέση τους και θέλουν να μάθουν πως να τον εξαλείψουν γρήγορα και αποτελεσματικά.
  • Σε άτομα που έχουν συχνές υποτροπές οσφυαλγίας και θέλουν να μάθουν πως να τις προλαβαίνουν πριν καν εμφανιστούν.
  • Σε ανθρώπους που έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να απελευθερωθούν από τον πόνο (ή/και το μούδιασμα, την αδυναμία κτλ.) κι έχουν αποτύχει ή δεν έχουν δει το αποτέλεσμα που θέλουν.
  • Σε ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν κάνει τα πάντα και είναι πλέον πεπεισμένοι ότι το δικό τους πρόβλημα δε διορθώνεται.
  • Σε επαγγελματίες που εργάζονται με άτομα που υποφέρουν από πόνο στη μέση και θέλουν να έχουν ασφαλή κι έγκυρη πληροφορία σχετικά με το πως μπορούν να τους βοηθήσουν πιο υπεύθυνα και στοχευμένα. 


Για ποιους δεν είναι;

Το σεμινάριο αυτό δεν είναι κατάλληλο:

  • Για όσους πιστεύουν ότι η λύση στο πρόβλημά τους θα έρθει παθητικά, χωρίς οι ίδιοι να χρειαστεί να μπουν σε δράση.
  • Για εκείνους που θεωρούν ότι ο πόνος στη μέση τους είναι καθαρά σωματικός και δεν υπάρχει κάτι άλλο να "δουν" πέρα από αυτό.
  • Για εκείνους που θεωρούν ότι "αυτά τα ξέρουν" και άρα βγάζουν τον εγκέφαλό τους από τη διαδικασία του να μάθει και να αντιληφθεί πραγματικά και σε βάθος τι συμβαίνει στο σώμα. 


Πώς δουλεύει;

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, συνεπώς μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του χώρου σας, εύκολα και αποτελεσματικά. Θα λάβετε απλές οδηγίες παρακολούθησης μέσω email, μετά την εξόφληση των διδάκτρων, από την ομάδα μας.


Γιατί υπάρχει;

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη πρακτική εκπαίδευση που να δείχνει στα άτομα που υποφέρουν από οσφυαλγία, τα σωστά βήματα ώστε α) να απελευθερώνονται από τον επίμονο και βασανιστικό πόνο, β) να προλαμβάνουν μια υποτροπή πριν καν αυτή εμφανιστεί στο σώμα τους και γ) να αποκτούν αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να ελέγξουν την υποτροπή τους και να ζήσουν τη ζωή που επιθυμούν. Κι όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού τους, χωρίς περιττές μετακινήσεις.


Πότε διεξάγεται;

Το σεμινάριο θα παραδοθεί ζωντανά την Κυριακή 20/11/2022 στις 17:00, μέσω της πλατφόρμας zoom. Θα λάβετε οδηγίες πρόσβασης στην εκπαίδευση λίγες ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου. 

Τα Περιεχόμενα του σεμιναρίου

"Εκπαιδεύοντας τη μέση":


Κάντε κλικ πάνω σε κάθε ενότητα για να διαβάσετε τα περιεχόμενά της αναλυτικά.

Ενότητα 1: Αποκωδικοποιώντας τον πόνο σου

Ενότητα 2: Δίνοντας το σωστό περιεχόμενο στον πόνο σου

Ενότητα 3: Τι χρειάζεται τελικά η μέση μου;

Τι είπαν για το σεμινάριο

"

Ένα πραγματικά κατανοητό, εμπεριστατωμένο και με μετρήσιμους στόχους σεμινάριο, που παρακολουθώντας το νιώθεις ότι η λύση στο πρόβλημά σου ήταν μπροστά στα μάτια σου, και απορείς πως δεν την έβλεπες τόσο καιρό, γιατί δεν βρέθηκε κάποιος με απλά λόγια και επιστημονική εξειδίκευση να την τραβήξει από μέσα σου, και να βάλει σε μια σειρά από το α ως το ω τα αυτονόητα που ήδη ήξερες, σε μια διαδικασία και ένα ημερολόγιο σωματικής ψυχικής ίασης .

Είμαι ευγνώμων που το παρακολούθησα!

Γιώργος Χουλιάρας 

"

Είναι πολύ χαρούμενη που παρακολούθησα αυτό το σεμινάριο. Κυρία Χάνου μας είπατε πολύ κατατοπιστικά πράγματα και για θεραπεία και για πρόληψη, για τη μέση και τον αυχένα. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!

Έφη Μαρκοπούλου

"

Εξαιρετικό!!!

Ένα σεμινάριο που έλειπε!!!

Οι γνώσεις που πήρα, απλές και ξεκάθαρες, τις κάνουν πολύτιμες

Καλύπτουν με τον ιδανικότερο τρόπο, τα θέματα που χρειάζεται, για να επιτρέψει ο νους, την ίαση!

Προτείνουν και καθοδηγούν συγκεκριμένα πώς να προστατεύεις και να φροντίζεις το σώμα υπεύθυνα και με αγάπη.

Η επαγγελματική κατάρτιση και η εμπειρία, όταν στηρίζονται στην αγάπη και στην προσφορά, είναι πραγματικά μοναδικό!

Η ίαση, όπως αναφέρεις, Κωνσταντίνα μου, έρχεται μόνο όταν αντιληφθούμε την ολότητα της ύπαρξης.

Χαίρομαι, να συναντώ ανθρώπους με τις ίδιες αξίες✨

Όπως και να είμαι μέλος μιας υποστηρικτικής ομάδας!

Ευχαριστώ πολύ!

Άννα Μανάζη

Yoga Instructor

"

Θυμάμαι τον εαυτό μου να λέει πόσο ήθελα κάποιος να κάνει ένα "κλικ" και να ελευθερώσει το μπλοκαρισμένο μου νεύρο! Nιώθω ότι η κα Χάνου με αυτό το καταπληκτικό σεμινάριο που έχει δημιουργήσει έκανε ακριβώς αυτό το "κλικ". Σας ευχαριστώ θερμά  

Άννα Κοσκινά

"

Το σεμινάριο για τη διαχείριση του πόνου στη μέση ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικό. Παρότι διάφορα τα ήξερα ήδη, ήταν πολύ καλά δομημένο σε κεφάλαια με ξεχωριστά βίντεο που είχες το χρόνο να εμπεδώσεις τις συμβουλές, καθώς και οι ασκήσεις μετά τα βίντεο που ο καθένας έβρισκε τις δικές του απαντήσεις. Με βοήθησε ιδιαίτερα στις θέσεις που παίρνει η σπονδυλική στήλη κάνοντας καθημερινές κινήσεις. Μου άρεσε επίσης ότι η κυρία Χάνου αντιμετωπίζει τους πόνους με ολοκληρωμένο τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη και την ψυχολογία του κάθε ασθενή. Όπως και ότι εξήγησε πειστικά πώς να απαλλαγούμε από τους διάφορους μύθους σχετικά με τους πόνους στη μέση. Ευχαριστούμε όλη την ομάδα σας.

Άννα Κυρίτση

"

Πώς θα μπορούσα να μην είμαι ενθουσιασμένη με το διαδικτυακό υλικό της κ. Χάνου; Είμαι ήδη σε διαδικασία επιμόρφωσης, χάρη στο πλούσιο υλικό, τις συμβουλές, την υποστήριξη και τη διάθεση φροντίδας που ολοφάνερα μας αποτάθηκε.

Δεν έχω λόγια καταρχήν για το ζήτημα της καινοτομίας που αποπνέει όλο το εγχείρημά σας. Είμαι πολύ ...παλαιά ☺ στη χώρα της Κάτω Οσφυαλγίας, ώστε να το λέω αυτό με σιγουριά. Συγχαρητήρια πραγματικά γιατί τιμάτε τον ρόλο της θεραπεύτριας. Προσιτό και κατανοητό, ευχάριστο και ενδιαφέρον το υλικό της μελέτης. Δεν το χορταίνω. Είμαι στην πρώτη ανάγνωση. Σίγουρα δεν φτάνουν οι 10 ημέρες, γιατί προσφέρει τροφή στη σκέψη, γυρίζεις πίσω, ανυπομονείς για το επόμενο tip. Οπότε, εγώ ήδη ξεκίνησα την προτεινόμενη διαδικασία. Ήδη, μου έφτιαξε τη μέρα και χρειάζομαι χρόνο να ξανασκεφτώ τη δική μου περίπτωση.

Προσωπικό μονοπάτι ίασης το ονομάζετε κα Χάνου, μού ανοίξατε πόρτες. Μακάρι, να καταφέρω να νιώσω ανακούφιση. 

Με ειλικρινή εκτίμηση.

Ιωάννα Πράντζιου

Εκπαιδευτικός  

"

Το σεμινάριο και η συνομιλία που κάναμε μετά ήταν εποικοδομητικά για τους πόνους που έχω και στη μέση και στην πλάτη. Έμαθα πράγματα για τα προβλήματά μου που δεν μου είχαν δοθεί μέχρι σήμερα, καίτοι υποφέρω 50 χρόνια. 

Νέλλη Φούσα

"

Πολύ οργανωμένο και κατατοπιστικό σεμινάριο με πολύ χρήσιμο υλικό. Ευχαριστώ που κάνετε την δουλειά σας σωστά με Αγάπη και σεβασμό προς την ανθρωπότητα, μοιράζετε φως και ελπίδα 🙏 κάτι που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε θεραπευτής.

Δημήτρης Κιζιρίδης

"

Ξεκίνησα να κάνω τις ασκήσεις και ακολουθώ τις οδηγίες πώς να σηκώνομαι από το κρεβάτι. Τολμώ να πω πως νιώθω καλύτερα. Έχω δρόμο βέβαια, πιστεύω όμως πως ακολουθώντας τις οδηγίες σας θα τα καταφέρω!

Λίτσα Σταμόγλου

"

Συγχαρητήρια για το σεμινάριο! 

Πολύ κατατοπιστικό και για ασθενείς και για φυσικοθεραπευτές! Θέλω να τονίσω ότι η γλώσσα σας δεν είναι ξύλινη και ακόμη και τους ιατρικούς όρους μας τους δίνετε να τους καταλάβουμε τόσο απλά και όμορφα. Φαίνεται ότι τα έχετε κάνει κτήμα σας όλο αυτά και δεν μας παπαγαλίζετε απλά μια θεωρία. Όσο για τις ασκήσεις ήταν φοβερές, τις εφάρμοσα σήμερα κιόλας και είχαν φοβερά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε πολύ! 

Μαρία Κωστοπούλου 

Φυσικοθεραπεύτρια

"

Συγχαρητήρια για σεμινάριο κα Χάνου. Είμαι νοσηλεύτρια οπότε μου είναι πολύ χρήσιμο το σεμινάριο σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Αφροδίτη Νικολετάκη 

Νοσηλεύτρια

"

Ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ για τις γνώσεις που απέκτησα, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ολιστικής προσέγγισης του τρόπου ίασης των θεμάτων μέσης που αντιμετωπίζουμε! Εμφανής ο επαγγελματισμός και η καταρτιση της κυρίας Χανου !

Συγχαρητήρια!

Κική Πιτίδου 

"

Συγχαρητήρια, ανοίξατε το μονοπάτι της "οικογενειακής" ίασης!! Ευχαριστούμε!!

Ελένη Λαδά Γραικούση 

"

Έχω ενθουσιαστεί και σας συγχαίρω για την προσφορά σας σε όλους εμάς τους πάσχοντες συνανθρώπους!

Εύχομαι ολόψυχα να έχετε υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε το έργο σας!

Όσο για μένα, κατάλαβα τι πρέπει να προσέχω και έχω πεισθεί ότι πάνω από όλα πρέπει να βάλω την υγεία μου, και άρχισα από σήμερα! Αλλαγές στον τρόπο ζωής, κίνησης, άσκησης και γενικότερα στην νοοτροπία μου!!! Κι όλα αυτά με αφορμή το σεμινάριο "Εκπαιδεύοντας τη μέση"!!!

Λαμπρινή Κατσούλα

Φαρμακοποιός

"

Το σεμινάριο ήταν πολύ βοηθητικό ακόμη και για εμένα που είμαι πάσχων αλλά και φυσικοθεραπευτής! Περιέχει γνώσεις αλλά και κυρίως τρόπο σκέψης και διευκρινήσεις που είναι απαραίτητες και για τον ειδικό φυσιοθεραπευτή και φυσικά για τον ασθενή! Μου ενίσχυσε την ελπίδα και το κίνητρο για την επίλυση του θέματος! Εύχομαι σε όλους να επωφεληθούν όπως εγώ! Ευχαριστώ!

Καλή δύναμη!

Χρήστος Χιωτάκης 

Φυσικοθεραπευτής

"

Φανταστικό σεμινάριο! Έψαχνα καιρό να ασχοληθώ με τα προβλήματα που προκύπτουν από κακή στάση και όλες οι ενότητες είναι πολύ καλά δομημένες και εύκολα εφαρμόσιμες στην καθημερινότητά μας.

Πραγματικά μια πολύ επικοινωνιακή εισηγήτρια!

Ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες.

Αθηνά Δημακοπούλου

"

Μπράβο σας!! Πολύ καλό το σεμινάριο παρόλο που δεν πρόλαβα να το δω όλο, θα ήθελα να το μελετήσω αρκετά γιατί είναι πολύ εύστοχες όλες οι πληροφορίες που μας δίνετε και επίσης και ο τρόπος που επιλέξατε να μας το παρουσιάσετε είναι πρωτότυπος και πολύ έξυπνος !!!!!

Μαρία Ελευθεριάδου

"

Συγχαρητήρια κυρία Χάνου.. πολύ ωραία και βοηθητικά τα βίντεο, με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!!!!

Μαρία Τράικου


Μαζί με το Πρακτικό Σεμινάριο θα πάρετε δωρεάν 4 πολύ σημαντικά Βοnus


Bonus 1ο 

Δωρεάν Ψηφιακές Σημειώσεις 

Αποκτήστε δωρεάν τις σημειώσεις του σεμιναρίου πριν την έναρξή του για να κρατήσετε τις σημειώσεις σας.

Bonus 2ο

Δωρεάν Πρόσβαση στο υποστηρικτικό Facebook group

Μπείτε στην κοινότητα του "εκπαιδεύοντας τη μέση" και απολαύστε τα οφέλη της (συνεχής υποστήριξη, προνόμια).


Bonus 3ο

Δωρεάν πρόσβαση σε μαγνητοσκοπημένο webinar

Παρακολουθήστε ένα εκπληκτικό webinar με τίτλο: "Τι κάνω λάθος; Προλαμβάνοντας τη μυοσκελετική μου υγεία" διάρκειας 1:42:59, με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από το κοινό στο τέλος.

Bonus 4o

Δωρεάν ψηφιακός οδηγός με τα μυστικά για τη διαχείριση της οσφυαλγίας

Αποκτήστε πρόσβαση σε 7 μικρά τρικ ώστε να βελτιώσετε την υγεία της μέσης σας - και όχι μόνο - ακολουθώντας χρήσιμες οδηγίες.

Σχετικά με την Εισηγήτρια 

Η Κωνσταντίνα Χάνου είναι φυσικοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και health coach, με ειδίκευση στον μυοσκελετικό πόνο. Βοηθάει άτομα που πάσχουν από χρόνιο πόνο στη μέση να απελευθερωθούν μια και καλή από αυτόν μέσω του σεμιναρίου της "Εκπαιδεύοντας τη μέση" καθώς και του καινοτόμου προγράμματός της "Holistic Iasis". 


Το σημαντικό είναι ότι στα σεμινάριά της εστιάζει στην ολιστική και πολύπλευρη θεραπεία του ατόμου, στοχεύοντας όχι απλά σε μια παροδική βελτίωση αλλά σε μια καθολική ίαση του προβλήματος, μέσα από επιστημονικά και εξατομικευμένα εργαλεία και μεθοδολογίες, με σίγουρα και μετρήσιμα αποτελέσματα.


Αποκλειστική της μέριμνα είναι, όσοι συνεργάζονται μαζί της, να φέρουν στοχευμένα μακροχρόνια και υψηλά αποτελέσματα!


ΕΓΓΥΗΣΗ

 ΕΓΓΥΗΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

100% Εγγύηση Επιστροφής διδάκτρων χωρίς ερωτήσεις: Μοναδική Εγγύηση Ικανοποίησης και Αξίας.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα πρώτα 30 λεπτά του σεμιναρίου, στείλτε μας ένα email και σας επιστρέφουμε τα δίδακτρα στο ακέραιο χωρίς καμία απολύτως ερώτηση. Είμαστε τόσο σίγουροι για την απαράμιλλη ποιότητα και την αξία των υπηρεσιών μας που αναλαμβάνουμε όλο το "ρίσκο" αντί για εσάς.

   Copyright ChanouHealthConsulting.com - 2021 All rights reserved     

>